Hur fan orkar ni?!

Varför ska jag drabbas av att inte kunna tycka om mig själv? Jag lovar att jag försöker så gott jag kan, men i slutändan blir det ändå alltid en brant jävla nerförsbacke som avslutas med en krasch i ett stort jävla stenblock med dödlig utgång. Sen kommer jag tillbaka, efter några dagar av depp och klagande hit och dit..  Och då försöker man igen.. men nog fan blir det samma jävla nerförsbacke...
Till er som är mina vänner, för det är ni, de flesta iaf, hur fan orkar ni?! Hur kan man orka tycka om sig själv som ni gör.. ni kanske inte gör det jämt, ni har säkert era up and downs.. men det märks inte..

Avslutar med ett speciellt stort tack till Elias, som jag älskar av hela mitt hjärta, du har hjälpt mig bygga upp mitt självförtroende mer än du tror.. <3 Tack!
Även ett as stort tack till Lina, som står ut med mina depp anfall på msn, tack tack tack, du betyder as mycket. <3
Tackar Matte oxå för han hoppa in med sin positiva energi helt plötsligt och han fick mig på bättre tankar oxå.


Så TACK till alla som står ut med mig helt enkelt!

MOSHPIT OPEN 2008

jaaahaa, igår va då moshpit open i Nykvarn :)
Bussen dit var överfull, precis som förra året, och varför ska det inte börja regna som faan när man står i kön?
+ att dom jävlarna säger åt Saving Joshua att börja spela innan hela kön är insläppt?!?! VAFAN, det va ju typ nästan bara dom jag ville se :/  määk. 

aja. det man hann se av er va iaf AS BRA, som vanligt :)

Sen så va det lite andra goa band där men orkar inte rabbla upp alla.. regnet kom o gick lite som det ville men senare på kvällen va det iaf fint, lagom till bring me the horizon lixx.. fast jag är ju iofs inget stort fan av dom. men det va iaf grymt kul att se dom :D haha även om vi va tvunga att dra till tåget ganska snabbt.!

men iaf. det va det :)
ont i ryggen som SATAN fick jag eftersom det fanns ju ingenstans o sitta så, aja.. men det hade jag väntat mig.
Nu är jag trött! :)
godnatt!

Excel prov

Nu har jag precis skrivit datakunskap prov i Excel.
Det gick väl som det gick, rooooligt att Tove, nästan fick mig utslängd! ^^   
men men, det va det väl värt :)

Nu ska jag hem, meeen bussen går om 3 år.
Vi hörs!

Halleluja moment.

haha, så jävla kanon.
Lilla gubben, känns som du är så patetisk och vilsen.
Jag ska visa dig, att jag kan, mer än du tror.
och du ska bli tyst och ångra din jävla ord.
och du ska ge mig det jag är värd.

men jag vet inte om jag lyckas.!?


SKIT DAG!

Är så jävla irriterad på så jävla mycket just nu. Vi som går estet musik ska hålla i en sommarshow om några veckor MEN DET KOMMER JU FÖR FAN INTE BLI NÅN OM MAN INTE TRÄNAR.!!!!!!!!!!!!! men det verkar folk strunta i, för när man egentligen har tid på sig att repa så har man hellre en jävla håltimme enligt er. Dessutom så har några mage och klaga på när andra inte har möjligheten att komma för att man kanske är sjuk eller helt enkelt mår dåligt. Men då har man ju en anledning att inte komma på reptiderna, men nu finns det ju ingen jävla anledning för er. vad är det här för jävla stil,.?! Om sommarshowen blir allt annat en en succé så kommer jag inte tveka att säga att det är erat fel.... !!!!  Men visst, om era intressen för musik och shower är inget mer än en jävla täckmantel så kan jag förstå er. Men så är det faktiskt inte för alla!

Och Erland, min matte B lärare, som ska vara någorlunda "pedagogisk", vilket han absolut INTE är´, varför? jo - för jag har i nuläget G i matte B, och jag frågade honom om jag kunde komplettera upp till ett VG. VET NI VAD HAN SVARADE ??!?!!! 

"Den möjligheten finns inte för dig" 

va? hur FAN vet du det? jag VET att jag kan om jag vill. och jag vill ju, annars hade jag ju aldrig frågat honom.
Nyss så frågade jag om jag ens behöver gå på lektionerna om jag ändå redan har G i hela kursen, då sa han att jag måste vara där för annars får jag frånvaro, okej..  sen säger han: "men du kanske inte behöver göra provet på sista kapitlet" då säger jag "nä för jag har ju ändå ingen chans att få högre än G" ( Och jag sa det som en pik mot honom så han skulle fatta att en lärare ska ju för faaan tro på sin elev ) då sa han. " nej juste " .

Då gick jag därifrån och smällde i dörren.

 


Den gyllene nyckeln.

Sunnerbyskolans musikal i år hette "den gyllene nyckeln". Det handlar om en tjej som blir medvetslös och hamnar i landet nedan. Hon kommer då genom en stor dörr och innanför dörren sitter en dörrvakt, den här dörrvakten ska hjälpa den här tjejen, som hette Sol, att hitta den gyllene nyckeln som öppnar dörren igen så Sol kommer tillbaka till sin verklighet.  Medans hon letar efter nyckeln möter hon alla sortes människor, som bill och bull, pippi långstrump, Skar m.fl. Dvs massor av kända från barnfilmer. En släng av The Beatles och Elvis och mycket annat i musikväg och mycket dans. När jag gick i årskurs 7-9 så var jag mycket aktiv i den här traditionella musikalen. Ganska otroligt att man kan komma på så många nya och bra musikaler varje år. Men, årets var över förväntan och jag i publiken var mycket nöjd :)  En super bra show som lätt va värd 70 kr.

Imorgon är det nationella i Eng B. (reading och listening). är inte så pepp på det. men men, sen är det iaf över.
Igår fick jag veta att jag har MVG i multimedia :D woohoo :D jag som inte kunde nåååånting av de programmen man använder där. Jag hade ett litet samtal med min lärare och vi kom fram till att jag har spenderat ungefär 100 timmar till den här ca 2 minuter långa filmen. Och han sa att om det hade varit mitt jobb att göra filmen, så skulle jag ha tjänat 40.000 kr. HELT SJUKT!..

Nu ska jag ringa min älskling så jag får prata med honom en stund innan jag somnar och drömmer de mest underbara drömmarna någonsin, som självklart är om Elias. För inget annat är underbart, bara du <3
Han gjorde lite reklam för mig i sin blogg häromdagen, ska man va duktigt och göra tillbaka kanske?..  jodå :)

Besök min plutt ;)
http://elajas.blogg.se/


GOD NATT FOLKET!

Handledarkurs part 2

Orkade inte skriva något igår så jag skriver nu ist, är i skolan och klockan är 13:00 och jag har redan slutat för dagen. Ska nog va kvar här ändå och plugga igen lite för kl 7 ska jag på Sunnerby skolans musikal. Den var jag jätte engagerad i när jag gick i 7an, 8an och 9an. ALLA SOM GÅR PÅ SUNNERBY SKA VA MED I MUSIKALEN, DET ÄR SKIT KUL!!

iaf, igår fortsatte handledarkursen vid Yvonnes trafikskola. Helt okej, men fan, jag fick inte någon chokladkaka då heller... det fanns ju fika lixooom. :)  Men smultronsaften var lika god som i måndags :D
Skönt att ha gått klart den här kursen nu, planerar att göra synundersökningen idag eftersom jag ändå har så mycket ledig tid, sen ska jag skicka in alla papprerna och så får man börja övningsköra om 1-2 månader :)
Can't wait!


Handledarkurs part 1

Jahopp, då var det dags även för mig att gå handledarkursen, inför körkortet dåråå.
Hela kursen är uppdelad på två dagar, idag och imorron, 2 timmar varje dag. Så jag ska dit imorgon igen.
Hur va det då?!
Jo - det va faktiskt helt okej. Kan inte säga att det va kul, för det var det inte. Men tjejen som pratade kunde verkligen prata, och t.o.m jag lyssnade på vad hon hade att säga. Det mesta hon sa visste jag redan så ibland kändes det lite onödigt att ens vara där, men jovisst, några saker va väl värda att lyssna på. Som sagt, ska dit imorgon igen och sen har jag bara synundersökningen kvar innan jag kan lämna in alla papper så jag kan börja köra.
Det ser jag fram emot :)

Annars så kan jag bara säga att jag saknar den här plutten så j#vla mycket <3
Du är mitt liv, Jag Älskar Dig <3
image7

Tävling på Mälarhöjdens Ryttarsällskap.

Idag tävlades min pålle av Kjelle, som är jätte duktigt på att rida. Han är min förra tränares pojkvän, bättre coach än honom finns inte. Iaf, för ett par månader sen så tog jag en paus från mitt tävlande inom hästhoppning, för att satsa mer på träning ett tag. Nu börjar det bli dags för mig att ge mig ut på tävlingsbanorna igen. Men Kjelle fick testa först. Mest min mamma som ville att det skulle bli så. Lite emot min vilja, eller ganska mycket egentligen. Men men, nu är det gjort.

Första klassen gick jätte bra. De rev ett hinder men kom runt i grundomgången. Och det är väldigt positivt för min häst eftersom han har varit en såkallad "stopper". Det är alltså när hästarna vägrar framför hindren :P Men, han är i bättre form och tog sig runt :) Så bra att vi anmälde Kjelle och Qilano till en klass till. Som alla säkert märkt, så va det väääldigt varmt idag. Och det påverkar inte bara oss människor ju. Qilano blev trött så han hade inte så mycket ork kvar att ta sig runt nästa klass. Tyvärr stannade han ut sig och Kjelle ramla av. Skönt att veta att det inte bara händer mig. :) hehe.

Även om jag va negativ emot hela den här händelsen att någon annan skulle tävla min häst, så har dagen faktiskt  varit ganska lärorik. Det va även oväntat att jag skulle bli så sugen på att börja tävla igen, vilket jag blev redan innan första klassen. Så jag ska börja kolla vart det finns bra tävlingar nu.
Vi ses ute på banorna ;)

image6
På bilden är Kjelle och Qilano på framhoppningen inför första klassen.



Ville träffa Elias idag med, vi skulle ha gått på bio. Men, man måste göra sina val, och ändå få in i skallen att kärleken faktiskt finns kvar där även om jag gör annat. Jag älskar dig Elias <3
Tack för allt :)
 

Så jobbigt när tårarna rinner.

Jag vet att det är mig det är fel på, det är ingen annan som behöver berätta det för mig, speciellt inte du! Jag vet redan. Att jag är som jag är har jag vetat i flera år. Och ja, det känns jobbigt för mig att vara så, men jag kan inte hjälpa det. Jag försöker verkligen bättra mig. Men det är så jävla svårt! Jag vet inte om jag duger för er. Men jag hoppas jag gör det. Det är inte bara för dig det är jobbigt. Det är jobbigt för mig med. Men jag kämpar, och jag hoppas att du märker det, för jag gör det för din skull. Eller för våran skull rättare sagt.

I fredags var det iaf dags för mig att säga förlåt.
Jag hoppas verkligen att jag duger.

RSS 2.0